STOFGYNGE FOR BABYER – SAMLEVEJLEDNING

Det er super nemt at samle stofgyngen! Når du har fået din babygynge eller børnegynge hjem, er det tid til at samle den. Når du køber em gynge fra Videung of Sweden medfølger der instrukser i pakken. Samlevejledningen består af både tekst og billeder, så den er nemt at følge.

Saml babygynge i stof

Stofgyngen, som Videung fremstiller, har en simpel konstruktion. Det betyder, at den er let at samle på egen hånd, og at du nemt samler den på den rigtige måde. Så du behøver ikke bekymre dig om dit barns sikkerhed, når du placerer barnet i gyngen. Ved at samle babygyngen med dobbelte knuder og teste den med vægt i inden brug, får du en sikker og tryg gynge.

STOFGYNGE

Saml babygyngen med disse få trin

Med få trin kan du nemt selv samle din stofgynge. Først – start med at fjerne al den emballage, som babygynge kommer i uden for børns rækkevidde. Næste – sørg for, at du har alle dele. Pakken skal indeholde fire træpinde, en stofgynge, to reb i bomuld, to metalringe og en pude.

Start med at placere de to lange træpinde i de lange sidelommer på babygyngen. Dette er stofgyngens sidepinde. Anbring derefter de to korte træpinde foran og bag på babygyngen. På bagsiden af ​​gyngen skal du placere den korte pind over de lange sidepinde og derefter tråde gennem bomuldsrebene. Start med at binde løse knuder på rebene, da du skal justere gyngen lidt senere.

STOFGYNGE FOR BABYER

Løsn ikke metalringene, der allerede er i rebene, når du monterer dem på gyngen. Metalringene er allerede bundet og placeret på det helt nøjagtigt sted på rebene.

Træk rebene gennem den korte træpind på forsiden af ​​babyens gynge, og bind en knude under pinden. Tråd derefter rebene gennem de længere træpinde og lav endnu en knude under dem. På forsiden af ​​babyens gynge skal du efterlade et rum på mindst seks centimeter, for at gyngen ender i den rigtige position.

Hæng op og stabiliser din stofgynge

Når du har samlet din stofgynge i henhold til disse instruktioner, kan du hænge den op i loftet, i en dørkarm eller, hvor du nu vil have den. Monter de to ophængskroge, og hæft metalringene i dem. Derefter kan du begynde at justere babygyngen for at stabilisere den og finde den rigtige højde. Løsn knuderne og træk først gyngen til den ønskede højde. Den kan med fordel sidde så højt, at søskende og kæledyr ikke kan nå den. Barnets fødder må heller ikke røre jorden. Når du har valgt den rigtige højde, skal du lave de rette dobbeltknuder, så gyngen hænger sikkert. Sørg for, at de to reb har nøjagtig samme længde, så gyngen er stabil. Hvis rebene har forskellige længder, bliver gyngen ustabil, hvilket kan føre til alvorlige skader.

Når gyngen er monteret korrekt og stabiliseret, er det tid til at belaste den med vægt. Tryk godt på gyngen for at sikre, at den sidder godt fast. Babygyngen kan tåle en belastning på op til 25 kilo.

Din stofgynge er nu klar til brug. Sidst men ikke mindst, hvis du skiller babygyngen ad til rengøring, er det vigtigt at gentage samme procedure for at sikre stabilitet og sikkerhed igen.

Videung of Sweden