RENGØRING & PLEJE AF BABYGYNGE I TRÆ

En babygynge bærer på den du har allermest kær. Derfor er det vigtigt at passe godt på din babygynge i træ, at holde den ren, frisk og flot i farven. Husk at bruge milde og miljøvenlige produkter, når du rengør gyngen, helst produkter, der er lavet til at blive brugt til babyting. Babygyngen fra Videung er fri for skadelige kemikalier og plast, så rengør ikke gyngen med produkter, der kan være skadelige for babyens og familiens helbred.

BABYGYNGE I TRÆ
Videung babygynge

En babygynge, som du passer godt på, bliver et værdsat møbel i hjemmet. Med ordentlig pleje kan den også bruges af flere søskende i familien og arves. En babygynge fra Videung er et håndværk, som du skal rengøre regelmæssigt og korrekt.

Vask din babygynge i vaskemaskinen

Vidste du, at du kan rengøre din babygynge i vaskemaskinen? Det holdbare stof, som gyngen er lavet af, tåler vaskemaskine ved 30 grader. På denne måde kan du nemt fjerne pletter og snavs fra det fine stof. Hvis du har fået lidt grovere pletter, anbefales det, at du bruger en klassisk pletfjerner, inden du vasker den i maskinen. Du bør dog ikke blege stoffet, da det kan ødelægge det.

Rengøring af træpindene – babygynge i træ

For at vaske babygynge i vaskemaskinen skal du først skille den ad. Du kan kun vaske selve stoffet. Løsn derfor alle knuderne i rebet, løsn gyngens stof og fjern derefter alle træpinde fra lommerne. Derefter kan du vaske stoffet ved max 30 grader og 600 omdr./min. Når stoffet er vasket, skal du lade det lufttørre, da det ikke tåler tørretumbler. Hvis stoffet ser krøllet ud efter vask og lufttørring, kan du stryge det på max 200 grader. Så bliver det glat og pænt igen.

Rengøring af træpindene – babygynge i træ

Når stoffet er tørret, kan du komme træpindene tilbage i stoffets lommer. Hvis du vil rengøre træpindene, anbefaler vi, at du bruger en blød og fugtig klud uden kemikalier. Husk at stramme knuderne ordentligt, når du hænger gyngen op igen. Kontroller at den er hængt op korrekt, ved at komme vægt i, inden brug.

Når du har en lille baby i din babygynge, skal du være ekstra forsigtig med at rengøre den. Hvis gyngen ikke har større pletter, der skal vaskes væk, er det nok, at du bare tørrer den af ​​med en blød klud, varmt vand og muligvis et mildt kemikaliefrit rengøringsmiddel.

Opbevaring af babygyngen

Det er utrolig vigtigt at opbevare babygyngen ordenligt. Husk, at stofgyngen er en indendørsgynge, og den skal derfor bruges og opbevares indendørs. Den bør ikke hænges i nærheden af ​​en pejs eller et andet varmt sted. Derudover bør du ikke opbevare ting og sager i stofgyngen, når den ikke er i brug.

Gyngen må kun hænges op udenfor, hvis vejret er til det. Den skal derefter tages ind igen efter brug, så stoffet ikke beskadiges af fugt og regn. Ved at give din babygynge omhyggelig pleje, vil den bevare sin flotte stand i mange år.

Videung of Sweden