Viser alle 2 resultater

Babygynge – en naturlig gyngetur

En indendørs babygynge kan for nybagte forældre være altafgørende for barnets udvikling. En babygynge kan også være en unik og anerledens dåbsgave. Hvis du vil have en stofgynge, som får dit baby til at føle sig tryg og sikker, når det ikke er i dine arme, så er en babygynge et godt valg. En babygynge lavet af træ og slidstærkt stof giver din baby støtte til ryggen og god komfort, der får babyen til at føle sig godt tilpas alene i gyngen.

Alla produkter

Idun – natur babygynge

987,00 kr.

Alla produkter

Älg babygynge

987,00 kr.

Perfekt aflastning for forældre

En babygynge er en perfekt hjælpende hånd for travle forældre, der vil have hænderne frie til at klare praktiske opgaver i hjemmet, lave en kop kaffe eller mad. Stofgyngen kommer med en simpel samlevejledning. Den vejer kun et par kilo, så du kan nemt flytte den rundt i hjemmet, hvis du ikke kan beslutte dig. Den kan for eksempel være i køkken, stuen eller på soveværelset.

Babygynge
Videung babygynge

En babygynge er desuden den perfekte gave at give til nybagte forældre eller til et babyshower. Vælg en gynge af et flot design for at vise, at gaven er velovervejet. En babygynge af godt håndværk vil glæde forældre og børn.

En indendørs babygynge for spædbørn

En indendørs babygynge er det perfekte valg for dig, der ønsker en holdbar og miljøvenlig stofgynge til din baby. I stedet for en babygynge af plast, der er lavet af en unødvendig mængde af kemikalier, og som desuden nemt kan gå i stykker og skade babyen. Med Videungs babygynge får du en tryg og sikker gynge, der gynger dit barn komfortabelt og sikkert i luften. Det er en babygynge lavet af træ og stof, som dit barn kan have glæde af i mange år. Gyngen er meget blød, og din baby sidder ergonomisk og tilbagelænet.

Du behøver ikke bekymre dig, om din baby er for tyng til en babygynge. En stofgynge, som den vi har, kan holde op til 25 kg og kan således bruges af børn i alle størrelser.

Vores stofgynge er nem at bruge og kommer med en simpel samlevejledning. De lange bomuldsreb og to metalringe gør den nem at justere og hænge op i loftet. Du kan med fordel hænge den op indenfor, da gyngen er af god kvalitet, som ikke slides på samme måde, som hvis den hang udenfor. Det er muligt at bruge babygyngen udenfor, men vi anbefaler det ikke.

Brug din gynge ved enhver lejlighed

Hvornår skal en babygynge bruges, og hvor ofte kan den bruges? En Videung of Sweden babygynge er unik og designet til at passe på små babyer og deres skrøbelige ryg. Du kan justere gyngens sæderyg og ændre sædet fra at være liggende til siddende. Alt efter dit barns behov.

Vores babygynge kan bruges ved enhver lejlighed fra babyen er tre måneder gammel til tre år. Du ved selv, hvad der er bedst for din baby, og hvor behageligt babyen skal have det, om det så er siddende eller liggende, i gyngen.

Du kan bruge en indendørs babygynge i løbet af dagen for at give dig frie hænder, når du skal klare praktiske gøremål derhjemme. Lad en babygynge af træ holde dit barn trygt og sikkert, så du kan gøre alt fra rengøring og vask til madlavning. Alt dette vil gå meget hurtigere og nemmere, når du har to hænder frie, hvilket betyder, at du får mere tid til andre gøremål såvel som flere hyggelige stunder med din baby.

At have en lille baby derhjemme kan være stressende og intens, især når du indser, at din baby konstant vil være i dine arme og ikke ligge alene. En indendørs babygynge kan hjælpe dig med at få dit barn til at føle sig tryg og sikker i sit eget selskab. Når babyen er i luften, får den en følelse af stadig at blive holdt om. Derudover er gyngen hyggelig for små babyer og giver både en tryg atmosfære og vidunderlig komfort. Babygynge i træ, der er let at rengøre og vaske i vaskemaskine.

Stofgynge for spædbørn af høj kvalitet

De babygynger som Videung of Sweden sælger er lavet af holdbare og naturlige materiale. Det varierer, hvilket stof de forskellige modeller er lavet af. Bomuld og hør er de meste anvendte tekstiler, som selvfølgelig kan vaskes. Disse tekstiler gør gyngerne holdbare, og de kan bruges af mange børn i flere år uden at miste hverken deres fine udseende, form og vigtigst af alt sikkerhed.

Babygynge
Babygynge fra Videung

Rebet, der holder babygyngen, er lavet af 100% bomuld og er holdbare. Rebets maksimale længde er 250 centimeter, hvilket betyder, at du kan bruge gyngen, selv når loftet er højt. Hos os finder du babygynger i træ, hvor rammen af gyngen er lavet af træ.

Køb en babygynge som dåbsgave

Skal du til barnedåb? Hvorfor ikke give denne dyrebare gave, som giver forældrene til barnet frie hænder samt en glad baby. Det er nemlig præcis, hvad en babygynge kan give to trætte forældre til en nyfødt. En babygynge er derfor den perfekte dåbsgave og også en gave, der vil blive brugt godt. At gynge er både smart og nyttigt for din baby!

Du kan også give en babygynge til ældre børn, for eksempel som en 1-års gave. Som bekendt kan gyngen reguleres og bruges af børn op til tre år. En babygynge som 1-års gave er derfor et gennemtænkt valg, der vil blive værdsat. Derudover er den på alle måder en unik og anderledes dåbsgave. Det vil være en dåbsgave, du vil være alene om at give, som kan være en vidunderlig pause fra alt legetøj.

Sidst men ikke mindst, hvis du giver en babygynge som gave til nogen, du har kær, giver du ikke blot en babygynge. Du giver også en god daglig soveplads til babyen og et stille øjeblik til forældrene. Du viser simpelthen, at du har tænkt på alle i familien og lyttet til deres behov. Der findes ikke en bedre gave end denne.