1-ÅRS GAVE – EN UNIK DRØMMEGAVE FOR ALLE

Når et barn fylder et år, så skal det fejres – stort. Det lille barn er godt på vej til at forlade babystadiet for at begynde at opdage verden og forme sin egen personlighed. Har du et barn, der er ved at fylde et år? Eller er du mormor, farmor, farbror eller en ven, som snart skal til en 1-års fødselsdag? Det kan være svært at købe en 1-års gave, da der er så meget at vælge imellem.

Hvorfor ikke købe en mindeværdig 1-års gave, som er lavet af høj kvalitet og med komfort i højsædet. En personlig 1-års gave, der er unik, og som vil gøre både fødselsdagsbarnet og forældrene glade. Hvorfor ikke købe en børnegynge fra Videung.

1-ÅRS GAVE
Idun natur børnegynge

Kildende 1-års gave til dreng og pige

En flot fødselsdagsgave behøver ikke at være pige- eller drengeagtig. Små børn bør få kønsneutralt legetøj, uanset alder. En 1-års gave, der er til en dreng såvel som til en pige, kan derfor være den samme gave. Desuden skal det være en gave, som er holdbar og i rigtig god kvalitet. For ikke at glemme, at den helst skal være økologisk og fri for skadelige kemikalier. Det er trods alt vores yngste børn, vi taler om. En børnegynge fra Videung opfylder alle disse krav.

En børnegynge fra Videung er en personlig gave, som viser at du virkelig har tænkt dig om. Med denne gynge vil du gøre barnet såvel som forældrene glade. Børn elsker at gynge. Det giver dem en følelse af spænding, mod og frihed. Samtidig med at det giver dem en kilden i maven og sjov.

Forældre elsker også at have en indendørs børnegynger fra Videung. Det er nemlig et perfekt, trygt og et sikkert sted at placere sit barn, når de skal have frie hænder i køkkenet eller til rengøring. En børnegynge er også vidunderlig at have, hvis du vil tilbringe kvalitetstid med dit barn. I kan opleve meget sammen, når I gynger.

Unik 1-års gave til dit gudbarn

En børnegynge fra Videung er en unik og mindeværdig 1-års gave til dit gudbarn. Den kommer i mange forskellige mønstre. Derudover er gyngen lavet af træ og hør, der er fri for skadelige kemikalier. Den er både økologisk, miljøvenligt og så holdbar, at den snildt kan arves af både søskende, fætre og kusiner.

1-års gave
Videung børnegynge

En børnegynge i træ viser, at du har forældrene til den livlige etårige, som du er fader for, i tankerne. De fleste forældre til små børn er trætte. Og det er desuden omkring 1-års alderen, at de begynder at løbe rundt overalt. Hvis deres barn er i børnegynge ved forældrene altid, hvor barnet er – et sikkert og trygt sted, og gynger i bløde materiale.

Giv en håndlavet personlig gave

En 1-årig gave skal for eksempel være personlig, unik, gennemtænkt og selvfølgelig sjovt for barnet. Så det er ikke nemt at finde ud af, hvad man skal købe. Specielt ikke, hvis man gerne vil give en gave, der skiller sig ud og ikke er pakket ind i unødvendigt emballage. Med en børnegynge fra Videung er du garanteret at opfylde alle disse krav af en personlig 1-års gave.

Videungs børnegynge giver en følelse af natur med sit miljøvenlige materiale. Den tager også den absolut sjoveste udendørsleg indenfor. Gyngen gør det nemlig muligt for barnet at gynge, selv når det regner og er koldt udenfor. Indenfor er det altid varmt og dejligt. Gyngen giver en sjov legetid for barnet og et hyggeligt sted at slappe af. Den aflaster forældrene og kan derudover give en vidunderlig interaktion, når børn og voksne gynger sammen.

Tænk på alt det sjove en et-åring kan lære i en indendørs håndlavet stofgynge. Barnet lærer selv at sætte af til at svinge samt lærer om balance. Derudover lærer barnet også at udfordre sig selv, blive mere modig og mindre bange for både højde og hastighed. Sidst men ikke mindst – dette er en personlig etårs gave, der vil gøre et virkelig stort indtryk på alle, der bruger den.