OM VIDEUNG OF SWEDEN

Videung of Sweden – for en naturlig gyngetur

Videung of Sweden byder på indendørs børnegynge og babygynger af svensk design og lang holdbarhed. Børn elsker virkelig at gynge! At gynge kan være beroligende eller fylde rummet med latter. Ved at gynge dit barn skabes et sammenspil mellem dig og barnet – en delt glæde!

Hvordan det hele startede …

Videung of Sweden blev til i Stockholm 2017, da to små tvillingepiger kom til verden, og deres mor så desperat ønskede en langsigtet og ergonomisk løsning for at kunne forkæle sig selv med en varm kop kaffe og noget morgenmad.

Med en iværksætter i maven blev de første prototyper sat i produktion. Siden da er det gået stærkt. Det viser sig nemlig, at der er mange andre forældre i Sverige og de nordiske lande, der sætter pris på designet og funktionalisten af disse produkter.

Videung of Sweden tilbyder svensk design, bæredygtighed og innovation inden for børnegynger og babygynger i Sverige og de nordiske lande. Vi arbejder kontinuerligt med produktudvikling og design for at blive endnu bedre og for at gøre livet lettere for flere og flere forældre til små børn.

Form og funktionalitet

Vi har skabt og udviklet en innovativ form og funktionalitet, der forenkler og aflaster hverdagen for forældre i den tid barnet er lille. Formen på vores produkter betyder, at gynger og stofstolen kan bruges, indtil barnet er fyldt 3 år.

Det er vores opgave er at tilbyde sikre, gennemtænkte og funktionelle løsninger, der er med til at udvikle barnet! Alt dette uden strømkabler og batterier. Skab en perfekt interaktion mellem dig og dit barn. Mens barnet gynger, kan du drille, snakke eller synge for barnet. Eller bare nyde de dejlige øjeblikke sammen – en delt glæde!

Svensk design

Videung of Sweden tilbyder tidløst svensk design – skandinavisk stil forbundet med innovativ from og funktionalitet med et legende touch. Vi skaber børnegynger og babygynger, der gør din hverdag lettere som forælder til små børn. Alle vores produkter har sikkerhed, funktionalitet og kvalitet som de vigtigste nøgleord. 

Materiale og kvalitet

Vi bruger højkvalitets og børnevenlige tekstiler, der er åndbare og føles bløde mod huden. De tekstiler, vi bruger, er normalt for eksempel en blanding af hør og bomuld eller svensk designede tekstiler fra Arvidssons. Trædelene i vores børnegynger og babygynger er lavet af ubehandlet birk.

Holdbarhed

Vores håndlavede børnegynger og babygynger er lavet af et slidstærkt materiale, og gyngerne kan arves fra børn til børn. Sidst men ikke mindst – Videung of Swedens kerneværdier er sikkerhed, funktionalitet og kvalitet, og vi går ikke på kompromis med disse krav.

Virksomhedsoplysninger:

Videung OÜ

Lastekodu 25-32,

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa

10113 Tallinn


Org: 14884250

Om Videung of Sweden