RENGØRING & PLEJE AF BØRNEGYNGE I TRÆ

Det er vigtigt at passe på sin børnegynge i træ for at forlænge dens levetid. At passe på sin børnegynge betyder, at du rengør den med jævne mellemrum, og at du tænker over, hvor du opbevarer den. Ved at passe på børnegyngen forbliver den pæn og ren i stoffet. Du kan vaske den så ofte, som du vil, og du behøver ikke bekymre dig om, at stoffet bliver slidt eller mister sin form.

 børnegynge i træ

Således rengør du din børnegynge i træ

Rengøring af en børnegynge i træ er ikke rocket science. Tværtimod er det virkelig nemt. Med de simple konstruktioner er det let at skille siddegyngen ad til vask. Der er to måder, hvorpå vi anbefaler, at du vasker din børnegynge: den daglige rengøring efter brug og en mere grundig rengøring.

Børnegyngen kan let blive snavnet efter brug. Fedtede fingre efterlader ofte pletter på stoffet. Aftør derfor gyngen, når den er blevet brugt. Du kan bruge en klud og et mildt rengøringsmiddel eller bare papir, hvis det er nok.

Således rengør du din børnegynge i træ

Hvis stoffet har fået store pletter, kan det være tid til at vaske det. Du kan vaske stofgyngen ved 30 grader i vaskemaskine. Løsn gyngen fra ophænget, og fjern træpindene fra lommerne. Vask derefter stoffet med et mildt rengøringsmiddel. Benyt lejligheden til at tørre træpindene af for snavs.

Børnegynge i træ vaskeanvisning

Når stofgyngen er vasket, skal den hænges til tørre. Stoffet bør ikke tørres i tørretumbleren. Anbring derefter træpindene i stoflommerne igen, og hæng gyngen op. Husk at stramme knuderne ordentligt, når du hænger gyngen op igen. Kontroller at den er hængt op korrekt, ved at komme vægt i, inden brug.

Du kan også rengøre den pude, der følger med børnegyngen. Du vasker puden på samme måde som børnegyngen, dvs. ved 30 grader i vaskemaskine. Hvis gyngen har en plet, der er svær at fjerne (for eksempel af blåbær), skal du bruge en pletfjerner, inden du vasker gyngen, ligesom du ville gøre med dit almindelige tøj.

Opbevaring af børnegyngen indenfor

En børnegynge er meget populær og værdsat, selv af de allermindste i familien. Derfor vil mange børn gynge så meget som muligt. En stofgynge er lavet til at blive brugt indenfor. På denne måde kan børn nyde en naturlig gyngetur, selv når det regner og er koldt udenfor.

Du kan også hænge gyngen op udenfor, når vejret tillader det. Husk dog altid at tage den ind igen efter brug. Hvis du lader børnegyngen blive hængende udenfor, kan den hurtigt blive ødelagt af vejr, vind og fugt. Pleje af ​​din børnegynge inkluderer derfor altid at sørge for at opbevare den indendørs. På den måde kan den bruge i mange år og af alle familiens børn.

Videung of Sweden