DÅBSGAVE – HÅNDLAVET OG UNIK DÅBSGAVE

En anerledens dåbsgave, som vil være en overraskelse for både barnet og dets forældre. En unik dåbsgave, som er håndlavet og ikke går på kompromis med kvalitet og miljø. Alt dette får du, hvis du giver en babygynge fra Videung i dåbsgave. En babygynge er også en god gave at give til en navngivningsfest.

dåbsgave
Videung babygynge

Når en baby skal døbes eller navngives, vil du helst give luksus gaver, som er unikke. En babygynge fra Videung vil virkelig skille sig ud, og desuden sprede glæde til alle. Hvis du vil have vores råd til en dåbsgave, så anbefaler vi varmt en babygynge.

Unik dåbsgave, som passer til alle babyer

Videung of Sweden har stor erfaring med at fremstille et stofgynger, som luksuriøse dåbsgaver. De er virkelig værdsat af både forældre og babyer. Derudover er det ofte sådan en ting, som du måske ikke lige havde tænkt på at købe som forælder, men som kan være enormt værdifuld i hverdagen.

Et stofgynge er en vidunderlig dåbsgave til både en dreng eller pige. Det der gør en babygynge til det perfekte valg er, at den er unik. Videung of Sweden fremstiller håndlavede stofgynger, der er lavet med kærlighed og omtanke. De er trygge og sikre for den lille baby at bruge og giver et blødt og hyggeligt sted at ligge og hvile sig i. En baby kan for eksempel blive vugget i søvn, når det er tid til en af ​​dagens mange lure eller blive sat i gyngen, når forældrene skal have to hænder frie.

Unik dåbsgave
Oden – grå babygynge

Dåbsgave i træ og hør – god for både miljøet og din baby

En naturlig gyngetur og en afslappende plads for babyen. Videung of Sweden har babyens bedste interesser i tankerne, når de fremstiller gynger. Gyngerne er fremstillet af gode materiale, som er miljøvenlige og af højeste kvalitet.

Når du giver en dåbsgave, ønsker du ikke at give plastik legetøj eller noget, som ikke er personligt og aldrig bruges. En babygynge fra Videung er lavet af træ og hør med slidstærke bomuldsreb til ophæng.

Dåbsgave i træ
Idun – natur babygynge

Den er ikke lavet af plast eller skadelige kemikalier. Denne dåbsgave af træ og stof er således ikke kun økologisk og god for naturen, den er også et smukt element i hjemmet. Den kan hænge overalt. Måske i børneværelset, køkkenet eller et andet passende sted.

Unik og vidunderlig – babygyngen er værdsat af alle

Til en navngivningsfest og dåb ville man oftest give klassiske gaver såsom en sølvske, sparebøsse, bamse eller et smykke. Hvorfor ikke vælge noget anerledens blandt disse luksuriøse dåbsgaver, og give en mere personlig, mindeværdig og unik dåbsgave, som faktisk bliver værdsat og brugt.

En babygynge i træ er værdsat, fordi den kan bruges af forældre, når deres børn vil sove, og når de ønsker at gøre rent eller hvile. Ved at bruge stofgyngen får mor og far deres hænder frie til at rengøre, vaske eller lave mad. I alt den tid bliver babyen vugget, hvilket er lige så hyggeligt og dejligt som i forældrenes arme.

Råd til dåbsgave – give en personlig gave

Det bedste råd du kan få til en dåbsgave er, at give en personlig gave. Du ønsker at give en velovervejet dåbsgave til en dreng eller en pige.

En babygynge er flot at se på pga. dets smukke design. Desuden er den sjov at bruge. En dåbsgave af træ viser, at du ønsker at give en holdbar dåbsgave. Dette er en gave, som barnet kan vokse i, og som kan arves.

Sidst men ikke mindst – gyngen er ikke kun personlig, den udvikler også barnet. Det er simpelthen verdens bedste dåbsgave. Du kan bruge babygyngen i mange år, fra den dag barnet er tre måneder gammel og op til 3 år. Den håndlavede gynge giver mindeværdige øjeblikke fuld af glæde. Helt fra, hvor babyen ligger roligt og ser glædeligt på verden, til den kan begynde at kravle op i gyngen og gynge af sig selv. Det er simpelthen en gave, barnet kan vokse op med.

Videung of Sweden